15 maj 2017

Ny Brygmester på Herslev Bryghus

Der er kommet ny brygmester på Herslev Bryghus. Kristoffer Wolff, som var brygmester i flere år og bl.a. var med til at udvikle Herslevs signatur hø-øl, valgte pr 1. maj at skifte arbejde til et kælderbryggeri på Amager. Amager Bryghus er dog for tiden ved at flytte ud af kælderen, og indtage nye større lokaler, samt større brygkedler. Her skal Kristoffer være med til at fylde tankene, og måske også til at lave nye spændende øl. Den nye brygmester på Herslev er dansk-amerikanske Tim Rose.

Tim Rose
Pressefoto fra Have Kommunikation
Tim stammer oprindeligt fra USA, men har i knap 5 år huseret i Danmark. I Danmark har Tim læst brygmester uddannelsen på Bryggerhøjskolen og arbejdede imens bl.a. for Mikkeller og Nørrebro Bryghus. Han arbejdede et års tid som brygmester på Midtfyns Bryghus, men var i marts 2016 så heldig at starte som brygger på Herslev. Nu da Kristoffer er draget til Amager, har Tim så overtaget tjansen som brygmester.

Herslev Bryghus ejes og drives af Tore Jørgensen, som efterhånden er chef for en mellemstor virksomhed, som med 15 ansatte inkluderer både bryggeriet samt gårdens økologiske landbrug . Tim er leder af bryggeriet, og står for både driften samt øl opskrifter og udvikling. På den front lover Tim, at Herslev fortsat vil have fokus på deres hø-øl, men også vil komme med en række nye øl. Det drejer sig bl.a. om en ny IPA, som forhåbentligt vil være klar allerede i denne uge. Den håber vi at se på Ølfestivallen.
Tillykke til Herslev Bryghus med den nye Brygmester :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar