21 marts 2016

My Pils fra To Øl

To Øl får, ligesom Mikkeller, deres øl brygget hos de Proef i Belgien, og sælger størstedelen af det uden for Danmark. På Systembolaget har jeg fundet deres My Pils, som er en pilsner med ekstra meget humle.

My Pils fra To Øl
My Pils
To Øl
My Pils er en ravgylden øl på 4% alk, med et luftigt vidt skum som hurtigt forsvandt. Etiketten er usædvanligt afdæmpet af en To Øl, så det er faktisk en ganske flot øl.
I aromaen er der duft af lys malt, en god bitterhed og masser af humleduft af citrus, melon og ananas. I smagen er der også tonsvis af humle, faktisk så meget, at det vel slet ikke er en pilsner. Men ok, den smager virkeligt godt, så det er jo sådan set lige meget. Der er en rigtig god bitterhed, og masser af smag af citrus, melon, ananas og lidt grape. Bag humlen ligger en fin smag af malt, som er med til at give en god mundfylde. Den lange eftersmag er frisk, godt bitter og med livgivende mængder humle.
Jeg synes at My Pils er en virkeligt lækker øl, en pilsner på steroider, så jeg giver den en karakter på 8,5 ud af 10.

På Nørrebro, tæt ved Empire biografen, er To Øl ved at bygge deres eget sted. Der vil de brygge både øl og sodavand, samt have en bar eller restaurant. Det bliver spænende at følge :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar