18 marts 2016

Maisel's Weisse Dunkel

Det bayriske bryggeri Maisel laver nok verdens bedste hvedeøl. De har dog også andre øl på programmet, bla. denne Dunkel Weisse. Det er en helt igennem fantastisk øl.

Maisel's Weisse Dunkel er en flot kastaniebrun øl på 5,2% alk, med et tæt flødefavet skum som efterlod blonder på glasset. I den fine aroma er der duft af lidt karamel, hvede, en fin lav bitterhed, lidt sødme, og lidt duft af mørk, næsten brændt, malt.
Smagen er lækkert dyb, med malt, hvedesmag, lidt karamel, mørkt brød, en fin tysk bitterhed, lidt sødme som fra karamel, og en god frugtsmag. Det er en øl hvor den frugtige hvedeøls smag bliver mørkere og blødere, af at få selskab af karamelsmag og den brændte malt. Sammen giver det en virkeligt lækker mundfylde, og en halvlang eftersmag som er både bitter, malt krydret og lidt sød. Jeg er stor fan af mørke hvedeøl, og denne udgave fra Maisel's synes jeg simpelthen er fantastisk.
Jeg giver Maisel's Weisse Dunkel en samlet karakter på 8,5 ud af 10.

I sidste uge kunne man erhverve sig denne fantastisk øl i Kvickly i Allerød til kun 10,- Puha, det er sgu en god pris for dette lille vidunder.
Højt Skum !

Ingen kommentarer:

Send en kommentar