25 januar 2018

Pink Lemonade IPA fra Omnipollo og Evil Twin

Det svenske bryggeri Omnipollo laver nogle vilde og eksperimenterende øl, og når de får selskab af næsten-danske Evil Twin, så kan det kun blive velsmagende. Sammen har de brygget 3 forskellige Lemonade IPA'er, en Oldfashioned, en Half & Half Lemonade Ice Tea IPA, samt en Pink Lemonade IPA. Hos Johns Hot Dog Deli i Kødbyen købte jeg den sidste af dem, Pink Lemonade IPA. Det er en IPA blandet med citron og hindbær, til en utroligt frisk, men også meget anderledes øl.

Pink Lemonade IPA fra Omnipollo og Evil Twin
Pink Lemonade IPA
Omnipollo & Evil Twin
Pink Lemonade IPA er en flot gylden IPA på 7% alk, med et luftigt flødefarvet skum som holder længe. Ansigtet på dåsen tilhører Karl Grandin, medejer af Omnipollo bryggeriet, og manden bag Omnipollos design og flotte etiketter mv.
Aromaen er utroligt frisk, med duft af hindbær og citron, men også en fin bitterhed. Den er karboneret ret kraftigt, så meget at det stikker i næsen når jeg dufter til øllen, men det skal den vel være for at minde om lemonade. I smagen tager frugten helt over, og den sodavandsagtige smag af citron og grape frugt får ligefrem Pink Lemonade til at smage som en Radler / Shanty. Men en Radler med en rigtig god bitterhed, som pga. lemonaden dog mest mærkes i eftersmagen.
Jeg synes at Pink Lemonade IPA er en temmeligt skør øl, men den er frisk, og den er sikkert fantastisk at bruge til at mixe drinks. Selvom det så bliver nogle halvdyre drinks. Jeg giver Pink Lemonade IPA en karakter på 7 ud af 10.

Pink Lemonade IPA er en temmeligt skør øl, og ja, den er vel egentligt slet ikke en rigtig øl, men den er forfriskende og har en dejlig smag. Det samme kan man sige om mange andre af Omnipollos eksperimenteren øl, som f.eks. deres Mango Lassi Goose, deres Smoothie IPA'er, eller deres
Soft Serve øl som bliver serveret som Slush Ice. Kun fantasien sætter grænsen, når man leger i øllets grænseland.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar