14 januar 2018

Daydreamer IPA fra Sidekick Brewing

Brygmesteren på Sidekick Brewing er en gammel kending i den danske ølverden, nemlig Jannik Salholdt. Jannik er bartender på flere københavnske ølbarer og var i mange år medhjælper på hans ven Petter Sonnes phantom-bryggeri Flying Couch. Da Flying Couch fik eget fysisk bryggeri skiltes deres veje dog, og Jannik startede i stedet sit eget phantombryggeri, Sidekick Brewing.
Hos John's Hotdog Deli i Kødbyen smagte jeg i dag en Daydreamer IPA fra Sidekick.

Daydreamer er en vaskeægte amerikansk IPA. For tiden er de fleste IPA'er enten plumrede eller
Daydreamer IPA fra Sidekick Brewing
Daydreamer IPA
Sidekick Brewing
stoppet med frugt, men Daydreamer er simpelthen en klokkeren IPA.
Det er en klar ravgylden IPA på 6,8% alk, med et tæt hvidt skum som hurtigt forsvinder. Aromaen er frisk, med en fin bitterhed og en god duft af humle. Der er duft af grapefrugt, citrus, melon, gran og blomster, samt en fin maltduft i baggrunden. 
Smagen har en rigtig god bitterhed, med masser af humlesmag af gran, grapefrugt, melon og blomster. En let smag af malt giver en fin mundfylde, og er med til at give en dejligt halvlang eftersmag. 
Jeg synes at Daydreamer er en dejligt frisk og letdrikkelig IPA, med en fin bitterhed, så jeg giver den en karakter på 7,5 ud af 10.

Øl fra Sidekick Brewing kan indtil videre kun fås på fad, så hvis du vil smage noget fra Jannik Salholdts nye hjertensbarn, så må du opsøge en god ølbar :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar