02 marts 2015

American Beauty fra Det Lille Bryggeri

Det er kunst at lave en lav-alkohol øl som smager godt, og en som flere og flere bryggerier giver deres bud på. Jeg har smagt en bud fra Det Lille Bryggeri, deres 3,4% øl American Beauty. Den er der godt med power i.

American Beauty 3.4
Det Lille Bryggeri
American Beauty er en uklar gylden Pale Ale på 3,4% alk, med et stort hvidt skum som holder længe. Den meget farvestrålende etikette er sådan lige lovligt meget murica til min smag, men den er da ihvertfald iøjnefaldende.
Aromaen er ganske lækker, med en godt humlet duft af citrus og af lys malt, men det er i smagen at øllen virkeligt kommer til sin ret. Her er der en rigtigt lækker humlesmag af citrus, grape og melon, hvilket giver en god bitterhed. Sammen med en fin maltsmag giver det en utroligt god mundfylde af en øl med så lav alkohol.
Jeg synes at American Beauty er en rigtigt lækker øl. Det er sådan en man kunne sidde på terrassen en varm sommerdag og drikke i en lind strøm. Eller som ville passe godt til aftensmaden på en hverdag hvor man ikke lige har brug for de 6-7-8-9 % alk i en almindelig smagfuld IPA. Jeg giver den en samlet bedømmelse på 8 ud af 10.

En god smagfuld øl, som man kan drikke uden at blive halv-vissen, Det er da slet ikke så ringe.
Højt Skum !

Ingen kommentarer:

Send en kommentar