30 december 2014

Nytårs Øl

Året synger på sidste vers, og et nyt og friskt truer.
På årets sidste dag går mange løs på drinks og billig champagne, men hvorfor ikke prøve med nogle gode øl i stedet? Du vil ikke fortryde det...

Nelson Sauvignon
Mikkeller
Som et alternativ til champagnen, som velkomstdrink eller efter kl 24, kan man prøve en frisk eller syrlig øl. En syrlig øl, som fx en Geuze, giver den friske syrlighed som man kender fra champagne, men med mere smag og fylde.
Hvis man kan finde dem, kan jeg kraftigt anbefale fx luxsusøllen Nelson Sauvignon fra Mikkeller, som er gæret med champagnegær, hvilket har givet en tør og aromatisk øl. Eller hvad med den fantastiske Liefmans Goudeband, der bag sin syrlighed gemmer en utroligt smagfuld og kompleks øl.

Hvis man gerne vil have drinks, kan jeg klart anbefale at anvende øl i dem, i stedet for sodavand. Det kan fx være klassikeren Black Velvet, som består af champagne og Porter, eller hvad med en Mojito lavet med rom, mynte, lime juice, sukker og en Pale Ale i stedet for danskvand. Øl giver dine drinks mere smag og fylde. Og så er øl jo sundt...
Hvis du ønsker flere opskrifter og lidt inspiration, så prøv at kigge på ølbloggen Humulus Lupulus, som ofte har skrevet om øldrinks.

Nytårsaften er en dejlig fest, som skal nydes i gode venners selskab, og med masser af gode øl.
Godt Nytår :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar