01 november 2011

Syv synder fra Amager Bryghus - 'Lust'

Amager Bryghus laver en masse gode og spændende øl, og er faktisk ifølge Ratebeer lige nu det bedste danske bryggeri. De vil i en ny serie brygge de 7 dødsynder,  og er startet med Lust og Gluttony. Det tyder godt.

Lust
Amager Bryghus
Lust er en belgisk inspireret Dubbel. Det er en fantastisk flot uklar øl på 9,2% alc. Skummet var tæt og flødefarvet, og holdt ved relativt længe. Jeg kunne rigtigt godt lide aromaen, som havde dufte af blommer, nødder, kandis og lidt alcohol.
Smagen var en blandet oplevelse, for desværre var der en fejl i den flaske jeg havde købt, så der var lidt smag af mælkersyrebakterier. Sådan kan man jo være så uheldig. Den smagte faktisk ganske udemærket alligevel, men jeg glæder mig til at smage hvordan den egentligt skulle være. Jacob Storm fra Amager Bryghus har heldigvis tilbudt mig en ny øl som kompensation, så det er jo fint :)
Det virkede som om Lust havde masser af den søde dybe smag som skal være i en Dubbel, men i min øl blev det altså desværre forvrænget af en smag af løg og mælkesyre.
Det sure trak karakteren godt ned, så jeg samlet gav Lust en karakter på 6,5.

Jeg har også smagt Gluttony, så den skal jeg nok skrive en anmeldelse af snarest, og så kan jeg måske også skrive et par ord om hvordan Lust egentligt skulle have smagt ;)

1 kommentar:

  1. Wow, Lust viste sig heldigvis at være en fantastiskk øl, det var bare en uheldig flaske.
    Som man kan læse i min anmeldelse af Gluttony, gav jeg den nye flaske Lust en karakter på 9.
    http://xn--hjtskum-q1a.blogspot.com/2011/11/gluttony-double-ipa-fra-amager-bryghus.html

    SvarSlet