Om Højt Skummende

Mit navn er Jens Brian Lund og ud over at skrive på ølbloggen Højt Skummende, er jeg tidligere formand for ølforeningen NØL.

Udtrykket Højt Skum kommer fra Storm P, og bruges af De Danske Ølentusiaster som en hilsen. Det var Arne Slej, som er en af Ølentusiasternes grundlæggere, som 'indførte' denne hilsen i foreningen, og den bruges nu overalt hvor ølfolket færdes. Jeg kender Arne Slej, så før jeg navngav denne blog spurgte jeg ham, om han nu troede at det var ok at jeg snuppede hilsenen til bloggens navn. Det kunne han ikke se noget problem i, og derfor hedder bloggen sådan i dag.

Alt på denne ølblog er kun udtryk for mine personlige holdninger, og da jeg hverken er uddannet brygger, øldommer, eller noget andet relevant, skal det jeg skriver kun tages for hvad det er, nemlig mine egne meninger. Jeg håber at det kan være underholdende trods alt :)
Hvis du har en øl som du synes jeg skal smage, er du velkommen til at sende den til mig. Jeg vil i anmeldelsen gøre opmærksom på, hvor jeg har øllen fra.

Højt skum!

Brian Lund
Thorstensvej 7
2640 Hedehusene