tag:blogger.com,1999:blog-7653046979475685547.post7502710510060256267..comments2023-10-15T22:58:34.362+02:00Comments on Højt Skummende!: Willemoes Jubilæums Bryg - Imperial Brown Ale med romBrian Lundhttp://www.blogger.com/profile/10869811455607200625noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-7653046979475685547.post-68714054409488293832014-11-04T19:51:48.277+01:002014-11-04T19:51:48.277+01:00Jeg takker for svaret...glæder mig til at smage de...Jeg takker for svaret...glæder mig til at smage den. Og rigtigt mange tak for linket. Det var interessant læsning...<br />Mvh. Niels ErikAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7653046979475685547.post-28606661251511835182014-09-19T21:10:12.513+02:002014-09-19T21:10:12.513+02:00Hej Niels Erik
Det er et par dejlige øl at have på...Hej Niels Erik<br />Det er et par dejlige øl at have på lager :)<br />En tommelfinger-regel er øllens alkohol % + 4 grader, så en smagfuld Brown Ale som denne, ville jeg nok servere på omkring de 12-14 grader. Så har den godt med smag :)<br />Her er et link til Ølentusiasternes fine artikle om øl-køling:<br />http://www.ale.dk/index.php?id=609<br />Vh, BrianBrian Lundhttps://www.blogger.com/profile/10869811455607200625noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7653046979475685547.post-34073071339245107382014-09-19T20:12:39.319+02:002014-09-19T20:12:39.319+02:00Hej Brian
Jeg har fået to af disse flasker i gave,...Hej Brian<br />Jeg har fået to af disse flasker i gave, men endnu vovet ikke smage på dem. Jeg har en ide om at det er en særlig øl som kræver tid til at nyde den. Og serveret i den rigtige temperatur. Og her kommer så problemet...hvad er den korrekte serveringstemperatur for denne bryg? Jeg har læst på æsken, flasken og Willemoes hjemmeside...men intet om temperatur...håber du kan hjælpe mig...<Anonymousnoreply@blogger.com